Δημιουργούμε Νέες Εμπειρίες

Είτε θέλετε να εξερευνήσετε τα όμορφα τοπία και αξιοθέατα της Ελλάδας και τις Ευρώπης, είτε θέλετε να διοργανώσετε το γαμήλιο ταξίδι σας, ή ακόμα και να απολαύσετε μία χαλαρή ή συναρπαστική μέρα μακριά από το σπίτι, το γραφείο μας θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε νέες εμπειρίες για μια ζωή.

 

Ναυλώσεις Πούλμαν

Σήμερα, το Γραφείο μας διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους λεωφορείων σε όλη τη βόρεια Ελλάδα.

Η δύναμή μας ανέρχεται στα πέντε (5) τελευταίας τεχνολογίας λεωφορεία 50, 60 και 20 θέσεων.

Η συνεχής ανάπτυξη της τεχνολογίας στο χώρο των οχημάτων μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία) και οι ολοένα και πιο απαιτητικοί κανόνες ασφαλείας που ορίζονται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, μας οδήγησαν να επιλέξουμε λεωφορεία που πληρούν τους πιο αυστηρούς κανόνες ασφάλειας και διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

 

Γαμήλια Ταξίδια

Για το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής σας και τις πιο ξένοιαστες ημέρες που θα περάσετε στη ζωή σας, το γραφείο μας αναλαμβάνει ένα πλήρες πακέτο διακοπών για εσάς.

Στην Ελλάδα, την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο, σε μαγευτικούς προορισμούς, για αξέχαστες και μαγικές ημέρες ξεγνοιασιάς

Έτοιμα ταξιδιωτικά πακέτα, με την επιλογή των καλύτερων ξενοδοχείων και υπηρεσιών, με ειδικές παροχές για εσάς τους νεόνυμφους αλλά και για τους δικούς σας ανθρώπους που θα επιλέξετε να περάσουν μαζί σας αυτή τη μοναδική περίοδο της ζωής σας.

Επίσης, με τα πολυτελή πούλμαν μας εγγυόμαστε ασφαλή και άνετη μετακίνηση των καλεσμένων σας σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

serv05

Σχολικές Εκδρομές

Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση σχολικών εκδρομών και νεανικών εκδρομών

Με τον πιο σύγχρονο και ασφαλέστερο στόλο λεωφορείων το γραφείο μας μπορεί να διασφαλίσει μια ευχάριστη και άνετη διαδρομή, που θα σας μείνει αξέχαστη μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας στο αντικείμενο.

Θρησκευτικός Τουρισμός

Διοργανώνουμε τακτικές προσκηνυματικές εκδρομές στα σπουδαιότερα θρησκευτικά μνημεία και προορισμούς της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού.

serv06
serv08

Κρουαζιέρες

Ενημερωθείτε για τα εξαιρετικά πακέτα προσφορών για κρουαζιέρες στο Αιγαίο στους μαγευτικούς τουριστικούς προορισμούς της πατρίδας μας.

Κρατήσεις Ξενοδοχείων

Το γραφείο μας αναλαμβάνει κρατήσεις ξενοδοχείων σε όλον τον κόσμο.

Με ενα τηλεφώνημα το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας προτείνει τα καλύτερα ξενοδοχεία στις πιο συμφέρουσες τιμές στους αγαπημένους σας προορισμούς.

serv09