Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

1. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

1.1 Πεδίο εφαρμογής αυτής της πολιτικής

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου αφορά όλες τις πληροφορίες που συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε από εσάς ως πελάτη, μελλοντικό πελάτη ή απλώς αιτούντα (είτε για απευθείας κράτηση, επισκέπτης του ιστότοπου, χρήστης της εφαρμογής, των γραφείων μας ή το τηλεφωνικό μας κέντρο, είτε ψάχνετε να εργαστείτε ή οτιδήποτε άλλες πληροφορίες.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε τυχόν πρόσθετες πληροφορίες ή εξηγήσεις που απαιτούνται ή / και να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε (ανατρέξτε στην ενότητα “ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ” παρακάτω).

1.2 Ενημερώσεις πολιτικής

Κρατάμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου υπό τακτική αναθεώρηση για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε ξεκάθαροι σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία. Τυχόν αλλαγές στην Πολιτική απορρήτου μας θα εμφανίζονται στη διεύθυνση https://velonisholidays.gr/πολιτική-απορρήτου.

2. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

2.1 Ποιοι είμαστε;

Είμαστε η Velonis Holidays – ΒΕΛΩΝΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΟΕ, μια εταιρεία στην Ελλάδα με έδρα την Κατερίνη και ΑΦΜ 012345678. Θα βρείτε την καταχωρημένη διεύθυνση μας παρακάτω.

2.2 Ποιος είναι ο Ελεγκτής Δεδομένων;

Για τους σκοπούς της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων, είμαστε ο «υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων» όλων των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε ή / και επεξεργαζόμαστε με άλλο τρόπο σχετικά με εσάς βάσει της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

2.3 Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ή τους τρόπους με τους οποίους χειριζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία, επικοινωνήστε μαζί μας:
Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων
Velonis Holidays
Διεύθυνση:
Γραμματεία εταιρείας, Εθνικής Αντιστάσεως 2, Κατερίνη, 60134, ΠΙΕΡΙΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
info@velonisholidays.gr

3. ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;

3.1 Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς;

Ο τύπος των πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς εξαρτάται από τη φύση των αλληλεπιδράσεών σας με εμάς. Ανάλογα με τις περιστάσεις, συλλέγουμε οτιδήποτε από τα ακόλουθα:

 • Λεπτομέρειες σχετικά με εσάς. Το όνομά σας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, ημερομηνία γέννησης, προτιμήσεις δωματίου του ξενοδοχείου σας, οι λόγοι ταξιδιού σας (όπως για γάμο, γενέθλια ή επέτειο), γεύμα και άλλες ταξιδιωτικές προτιμήσεις ή διατροφικές απαιτήσεις και, εάν είναι απαραίτητο, πληροφορίες σχετικά με την υγεία σας στο βαθμό που σχετίζεται με την ικανότητά σας να πετάξετε, το πρόγραμμα των διακοπών σας ή να σας παρέχουμε ειδική βοήθεια.
 • Έγγραφα ταυτότητας / πληροφορίες. Εάν ταξιδεύετε σε μια διαδρομή που απαιτεί εκ των προτέρων πληροφορίες επιβατών, τα στοιχεία του διαβατηρίου ή της ταυτότητάς σας, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού διαβατηρίου σας, της χώρας στην οποία εκδόθηκε το διαβατήριό σας και της ημερομηνίας λήξης. Θα πάρετε ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας, του εθνικού αριθμού ασφάλισης και της απόδειξης διεύθυνσης εάν παρευρεθείτε σε συνέντευξη εργασίας.
 • Λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες που κανονίζετε μαζί μας. Τα στοιχεία του ταξιδιού σας, συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών του δρομολογίου ταξιδιού σας, από πού ταξιδεύετε από και προς, τα στοιχεία της κράτησής σας, τυχόν περαιτέρω στοιχεία ταξιδιού, εάν είναι απαραίτητα (για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε τη βοήθειά μας για μια πτήση με ανταπόκριση, εάν έχετε κάνει κράτηση μεταφοράς ή περιοδεία μαζί μας), λεπτομέρειες εμπειριών ή εκδρομών που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω μας, απαιτήσεις αποσκευών, οποιεσδήποτε πληροφορίες αναβάθμισης, επισκέψεις στο σαλόνι, προτιμήσεις θέσεων, προτιμήσεις γευμάτων ή απαιτήσεις, λεπτομέρειες για οποιαδήποτε ειδική βοήθεια που μπορεί να χρειαστείτε από εμάς και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες σχετικές ώστε να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε τα ταξίδια ή άλλες υπηρεσίες που έχετε κανονίσει μαζί μας.
 • Οικονομικές πληροφορίες. Εάν κάνετε κράτηση υπηρεσιών στον ιστότοπό μας, σε ένα από τα καταστήματα λιανικής ή μέσω τηλεφώνου μαζί μας, τα στοιχεία πληρωμής σας, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν διευθύνσεις χρέωσης, στοιχεία πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας και στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού.
 • Δεδομένα συναλλαγών. Θα συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τις συναλλαγές σας στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων της ημερομηνίας και της ώρας, των ποσών που χρεώνονται και άλλων σχετικών στοιχείων συναλλαγής.
 • Οι αλληλεπιδράσεις σας με εμάς. Πληροφορίες σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις ή τις συνομιλίες σας με εμάς και τους ανθρώπους μας, όπως όταν κάνετε ερωτήσεις, σχόλια, παράπονα ή υποβάλετε σχόλια σε εμάς (είτε επίσημα μέσω email ή του ιστότοπού μας, μέσω τηλεφώνου, είτε απλά προφορικά στους ανθρώπους μας), όταν έρχεστε σε επαφή μέσω κοινωνικών μέσων ή όταν παρευρεθείτε σε εκδηλώσεις που φιλοξενούμε.
 • Αιτήσεις εργασίας. Εάν υποβάλετε αίτηση για εργασία μαζί μας, το βιογραφικό σας, το ιστορικό εργασίας, τα εκπαιδευτικά στοιχεία, τα προσόντα, τις δεξιότητες, τα έργα, τις αναφορές, την απόδειξη του δικαιώματος εργασίας στη σχετική χώρα, τον αριθμό εθνικής ασφάλειας, το διαβατήριό σας ή άλλα στοιχεία εγγράφου ταυτότητας, την θέση που υποβάλλετε αίτηση και άλλες παρόμοιες πληροφορίες που μας παρέχετε.
 • Xρήση των συστημάτων και των υπηρεσιών μας από εσάς. Λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, την εφαρμογή, το γραφείο μας, το τηλεφωνικό κέντρο ή / και τις σελίδες κοινωνικών μέσων (ανατρέξτε στην ενότητα “Ο ιστότοπός μας, η εφαρμογή και τα cookies” παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες).

4. ΠΩΣ συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς

Ο τρόπος με τον οποίο συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε μαζί μας και από τις υπηρεσίες που παρέχεστε από εμάς. Ανάλογα με τις περιστάσεις, συλλέγουμε πληροφορίες με οποιονδήποτε από τους ακόλουθους τρόπους:

4.1 Πληροφορίες που μας παρέχετε:

 • Όταν περιηγείστε στον ιστότοπό μας ή στην εφαρμογή για κινητά.
 • Όταν χρησιμοποιείτε τη Διαχείριση κρατήσεων στον ιστότοπό μας.
 • Όταν κάνετε κράτηση ή αναζητάτε διακοπές ή άλλη υπηρεσία (όπως πτήση, κρουαζιέρα, πρόσβαση στο σαλόνι του ξενοδοχείου, μεταφορά ή ειδική βοήθεια) μέσω του ιστότοπού μας, του ιστότοπου της Velonis Holidays, της εφαρμογής, του γραφείου μας ή και του τηλεφωνικού μας κέντρου.
 • Όταν συμπληρώνετε μέρος των πληροφοριών κράτησης στον ιστότοπό μας, αλλά δεν ολοκληρώνετε την κράτηση.
 • Όταν υποβάλλετε αίτηση για εργασία μαζί μας μέσω email, μέσω του ιστότοπου ή μέσω ενός γραφείου πρόσληψης.
  Όταν παρευρεθείτε σε μια συνέντευξη εργασίας.
 • Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του γραφείου μας, τηλεφωνικός, του γραφείου Τύπου, των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, του ταχυδρομείου, του email ή του instant messenger.
 • Όταν ζητάτε ένα έντυπο, εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω email, συμμετέχετε σε οποιονδήποτε από τους διαγωνισμούς, τις προσφορές μας (για παράδειγμα μέσω οποιωνδήποτε καναλιών κοινωνικών μέσων, email ή του ιστότοπού μας), έρευνες ή έρευνα αγοράς.
 • Όταν “παρακολουθείτε”, “μου αρέσει”, δημοσιεύετε ή αλληλεπιδράτε με τους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Instagram και το YouTube.
 • Όταν μας παρέχετε πληροφορίες σχετικά με ατυχήματα, ασθένειες ή περιστατικά που συνέβησαν κατά την διάρκεια των διακοπών σας.
 • Όταν ενημερώνετε την κράτησή σας μέσω τρίτου μέρους (όπως αεροπορική εταιρεία ή ξενοδοχείο).
 • Όταν υποβάλλετε παράπονο μέσω τρίτου μέρους (όπως αεροπορική εταιρεία ή ξενοδοχείο). και / ή
 • Όταν παρευρεθείτε σε εκδηλώσεις που διοργανώνουμε.

4.2 Πληροφορίες που λαμβάνουμε από τρίτα μέρη, όπως:

 • Άτομα / εταιρεία που κάνει κράτηση για λογαριασμό σας. Θα λάβουμε προσωπικά στοιχεία με τη μορφή λεπτομερειών κράτησης όπου, για παράδειγμα, μέλος της οικογένειας ή φίλος, ταξιδιωτικός πράκτορας ή εργοδότης που μπορεί να είναι εγκατεστημένος εντός ή εκτός της ΕΕ να κάνει κράτηση εκ μέρους σας.
 • Εργοδότες ή πρακτορεία πρόσληψης. Εάν είστε υποψήφιος για εργασία, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε με τους υπαλλήλους σας, τους σημερινούς και τους πρώην εργοδότες οι οποίοι ενδέχεται να εδρεύουν εντός ή εκτός της ΕΕ, για να μας δώσουν πληροφορίες σχετικά με εσάς και την αίτησή σας.
 • Πάροχοι υπηρεσιών. Ενδέχεται να συλλέξουμε προσωπικά στοιχεία από πρακτορεία διαχείρισης, από τον προγραμματιστή της ιστοσελίδας μας, από τον πάροχο υποστήριξης πληροφορικής και από τον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών (που ενδέχεται να εδρεύει εντός ή εκτός ΕΕ).
 • Ασφάλεια ιστότοπου. Θα συλλέξουμε πληροφορίες από τους συνεργάτες της υπηρεσίας ασφάλειας του ιστότοπού μας που εδρεύουν [εντός Ή εκτός] της ΕΕ, σχετικά με οποιαδήποτε κατάχρηση στον ιστότοπο, για παράδειγμα, την εισαγωγή ιών, Trojans, worms, logic bomb, επιθέσεις σε ιστότοπους ή οποιοδήποτε άλλο υλικό ή ενέργεια που είναι κακόβουλη ή επιβλαβής.
 • Προσθήκες κοινωνικών μέσων. Αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιούμε πρόσθετα κοινωνικών μέσων από τους ακόλουθους παρόχους υπηρεσιών που εδρεύουν τόσο εντός όσο και εκτός της ΕΕ: Facebook, Instagram και YouTube. Παρέχοντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξουσιοδοτείτε αυτόν τον τρίτο πάροχο να μοιραστεί μαζί μας ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς.
 • Ενδέχεται επίσης να λάβουμε πληροφορίες για εσάς από τρίτα μέρη, εάν έχετε δηλώσει σε ένα τέτοιο τρίτο μέρος που θέλετε να ακούσετε από εμάς.

5. ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

5.1 Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα συλλέξουμε πληροφορίες που θεωρούνται ευαίσθητες ή αναφέρονται ως ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων. Αυτό πιθανότατα περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με:

 • Η υγεία σας (για παράδειγμα, εάν μας ζητήσετε να σας παρέχουμε ειδική βοήθεια κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, ή να προσδιορίσετε την ικανότητά σας να πετάξετε ή εάν καθορίσετε μια προτίμηση γεύματος που υποδεικνύει μια ιατρική κατάσταση όπως η κοιλιοκάκη).
 • Η θρησκεία σας (για παράδειγμα, αν ορίσετε μια προτίμηση γεύματος που υποδεικνύει μια συγκεκριμένη θρησκεία όπως ένα γεύμα halal ή halal).
 • Η φυλή, η εθνικότητα, οι θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις και ο σεξουαλικός σας προσανατολισμός για τους σκοπούς της καταγραφής μας για την ποικιλομορφία και τις ίσες ευκαιρίες.
 • Η υγεία σας, όπως είναι απαραίτητο, προκειμένου να οργανώσετε τη συνέντευξή σας εάν είστε υποψήφιος ή υποστηρίζετε τις ανάγκες σας και την πρόσβαση στο χώρο εργασίας μας. και
 • Το ποινικό σας μητρώο για τους σκοπούς της ολοκλήρωσης ελέγχων ιστορικού που είναι απαραίτητο για να μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας.

5.2 Πρέπει να έχουμε περαιτέρω αιτιολόγηση για τη συλλογή, αποθήκευση και χρήση αυτού του είδους προσωπικών πληροφοριών. Επεξεργαζόμαστε ειδικές κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Σε περιορισμένες περιπτώσεις, με τη ρητή γραπτή συγκατάθεσή σας.
 • Όπου πρέπει να εκπληρώσουμε τις νομικές μας υποχρεώσεις ή να ασκήσουμε δικαιώματα σε σχέση με την απασχόληση.
 • Όπου απαιτείται για το δημόσιο συμφέρον, όπως για παρακολούθηση των ίσων ευκαιριών.
 • Όπου απαιτείται σε σχέση με νομικές αξιώσεις ή όπου απαιτείται για την προστασία των συμφερόντων σας (ή των συμφερόντων κάποιου άλλου) και δεν είστε σε θέση να δώσετε τη συγκατάθεσή σας.
 • Όπου έχετε ήδη δημοσιοποιήσει τις πληροφορίες.

6. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

6.1 Για ποιους σκοπούς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας;

Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για διαφορετικούς σκοπούς, ορισμένοι από τους οποίους θα εξαρτηθούν από τις υπηρεσίες για τις οποίες δεσμεύεστε. Αυτό περιλαμβάνει:

 • Για να διαχειριστείτε την κράτησή σας μαζί μας. Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να σας παρέχουμε οποιεσδήποτε υπηρεσία ζητάτε ή αγοράζετε από εμάς. Αυτό περιλαμβάνει την κράτηση της πτήσης, της κρουαζιέρας ή του ξενοδοχείου σας, την οργάνωση περιήγησης, τη μεταφορά ή την ενοικίαση αυτοκινήτου και την έκδοση των εισιτηρίων σας (βάσει της εκτέλεσης του συμβολαίου μας μαζί σας) και την παροχή ειδικής βοήθειας (όπου παρέχετε τη συγκατάθεσή σας) ).
 • Για να σας στείλουμε υπηρεσίες επικοινωνίας και υπηρεσίες υποστήριξης. Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε με σας σχετικά με τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει ή αγοράσει από εμάς. Αυτό περιλαμβάνει την αποστολή email για να σας ειδοποιηθείτε για αλλαγές στο δρομολόγιό σας ή για την παροχή κουπονιού, εισιτηρίου ή e-ticket. Θα σας παρέχουμε επίσης εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών, θα εξετάσουμε τα ερωτήματά σας, αλλαγές προγραμματισμού, παράπονα, σχόλια ή παρατηρήσεις που μοιράζεστε μαζί μας (βάσει της εκτέλεσης της σύμβασής παροχής υπηρεσιών σε σας).
 • Για να διαχειριστείτε τη σχέση μας μαζί σας. Αυτό περιλαμβάνει την ειδοποίηση για αλλαγές στους όρους χρήσης μας ή στην πολιτική απορρήτου και σας ζητάμε να αφήσετε μια κριτική ή να πραγματοποιήσετε έρευνα (βάσει της εκτέλεσης της σύμβασής μας μαζί σας, να συμμορφωθείτε με τις νομικές μας υποχρεώσεις και βάσει των νόμιμων μας ενδιαφέροντα για ενημέρωση των αρχείων μας και μελέτη του τρόπου χρήσης του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας).
 • Για να σας στείλουμε ανακοινώσεις μάρκετινγκ. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να σας ενημερώνουμε για τα τελευταία νέα, εκδηλώσεις, προσφορές, πωλήσεις, φυλλάδια και διαγωνισμούς που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν (είτε βάσει της συγκατάθεσής σας) ή βάση των νόμιμων συμφερόντων μας να σας παρέχουμε επικοινωνία μάρκετινγκ (ανατρέξτε στην ενότητα «ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες).
 • Για παροχή βοήθειας με online κρατήσεις. Συλλέγουμε τα στοιχεία σας όταν συμπληρώνετε τα απαιτούμενα πεδία των ηλεκτρονικών μας εντύπων κράτησης, αλλά δεν ολοκληρώνουμε την κράτηση ή τη συναλλαγή σας για να προσφέρουμε τη βοήθειά μας σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε δυσκολίες με τον ιστότοπό μας (όπου έχουμε τη συγκατάθεσή σας).
 • Για να εξατομικεύσετε την εμπειρία πελατών. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να σας παρέχουμε μια πιο εξατομικευμένη υπηρεσία. Για παράδειγμα, προσαρμογή των επικοινωνιών που σας στέλνουμε με τους προτιμώμενους προορισμούς σας, που σας εξυπηρετούν μόνο με διαφημίσεις που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας αρέσουν ή / και να βελτιώσετε την εμπειρία των διακοπών σας (βάσει των νόμιμων συμφερόντων μας για να σας παρουσιάσουμε τα σωστά είδη προϊόντων και υπηρεσίες).
 • Για να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση πελατών. Καταγράφουμε κλήσεις στο τηλεφωνικό μας κέντρο ή / και παρακολουθούμε κλήσεις με σκοπό τη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών μας, τη διασφάλιση ποιότητας, την εκπαίδευση, την ασφάλεια και για γενικούς επιχειρηματικούς σκοπούς (με βάση το νόμιμο ενδιαφέρον μας για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών).
  Για την επεξεργασία αιτήσεων εργασίας. Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για την επεξεργασία οποιωνδήποτε αιτήσεων εργασίας που μας υποβάλλετε, είτε απευθείας είτε μέσω αντιπροσώπου ή στρατολόγου (κερδοσκοπικά ή ως απάντηση σε οποιαδήποτε διαφήμιση) (βάσει του νόμιμου ενδιαφέροντος μας για την πρόσληψη νέων υπαλλήλων ή εργολάβων).
 • Για τη βελτιστοποίηση των ιστότοπων και της εφαρμογής μας. Εάν χρησιμοποιείτε τους ιστότοπους ή τις εφαρμογές μας, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο από τους ιστότοπούς μας παρουσιάζεται με αποτελεσματικό τρόπο για εσάς και τη συσκευή σας, για να σας παρέχουμε πρόσβαση στον ιστότοπο και την εφαρμογή μας με τρόπο αποτελεσματικό, βολικό και βέλτιστο, και για να σας παρέχουμε περιεχόμενο που σχετίζεται με εσάς, χρησιμοποιώντας αναλυτικά στοιχεία ιστότοπου και έρευνα και σε ορισμένες περιπτώσεις συνδυάζοντας αυτό με άλλες πληροφορίες που γνωρίζουμε για εσάς (βάσει των νόμιμων συμφερόντων μας για τη λειτουργία και παρουσίαση ενός αποτελεσματικού και βολικού ιστότοπου στους χρήστες του ιστότοπού μας).
 • Για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και να προστατεύσουμε τα επιχειρηματικά μας συμφέροντα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των υπηρεσιών, των κτιρίων και των ανθρώπων μας, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από, τη διερεύνηση και την αποτροπή απάτης, μη εξουσιοδοτημένων ή παράνομων δραστηριοτήτων, δοκιμών συστημάτων, συντήρησης και ανάπτυξης (βάσει των νόμιμων συμφερόντων μας να λειτουργήσουμε μια ασφαλή και νόμιμη επιχείρηση ή όπου έχουμε νομική υποχρέωση να το πράξουμε).
 • Για επεξεργασία και διευκόλυνση συναλλαγών μαζί μας. Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για τη διεκπεραίωση συναλλαγών και πληρωμών για κρατήσεις ή αγορές στο διαδίκτυο, καθώς και για τη συλλογή και ανάκτηση χρημάτων που οφείλονται σε εμάς (βάσει της εκτέλεσης της σύμβασής μας μαζί σας και βάσει του νόμιμου συμφέροντός μας για την ανάκτηση οφειλών).
 • Για παροχή βοήθειας με online κρατήσεις. Συλλέγουμε τα στοιχεία σας όταν συμπληρώνετε τα απαιτούμενα πεδία των διαδικτυακών εντύπων κράτησης, αλλά δεν ολοκληρώνουμε την κράτηση ή τη συναλλαγή σας για να προσφέρουμε τη βοήθειά μας σε περίπτωση που έχετε δυσκολεύεστε με την ιστοσελίδα μας (όπου και έχουμε την συγκατάθεση σας).
 • Για να μπορούμε να αλληλεπιδρούμε μαζί σας σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Σε αυτά περιλαμβάνονται το Facebook, το Instagram και το YouTube, για παράδειγμα, η δημοσίευση ενημερώσεων κατάστασης, η απάντηση σε σχόλια και μηνύματα, η δημοσίευση, η δημοσίευση “like” (βάσει του νόμιμου ενδιαφέροντος μας για την προώθηση της επωνυμίας μας και την επικοινωνία με ενδιαφερόμενα άτομα).
 • Για εντοπισμό απάτης, τρομοκρατίας και παράνομων δραστηριοτήτων. Προστασία, διερεύνηση και αποτροπή απάτης, μη εξουσιοδοτημένης ή παράνομης δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένης απάτης ταυτότητας, τρομοκρατίας και άλλων τύπων παράνομης συμπεριφοράς (βάσει των νόμιμων συμφερόντων μας για τη λειτουργία μιας ασφαλούς και νόμιμης επιχείρησης ή όπου έχουμε νομική υποχρέωση).
 • Για τη διεξαγωγή έρευνας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για τη διεξαγωγή συγκεντρωτικών και ανώνυμων ερευνών σχετικά με τη γενική εμπλοκή με τις υπηρεσίες και τα συστήματά μας ή εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε σε έρευνες πελατών, ομάδες εστίασης καταναλωτών και έρευνα (βάσει των νόμιμων συμφερόντων μας για τη βελτίωση των προϊόντων, των υπηρεσιών και εξυπηρέτηση πελατών).
 • Να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, πολιτικές και διαδικασίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να μπορέσουμε να συμμορφωθούμε με τις πολιτικές, τις διαδικασίες και τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα να συμμορφωθούμε με οποιεσδήποτε δικαστικές εντολές ή κλήσεις), να επιβάλουμε τα νομικά μας δικαιώματα και να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία και την ασφάλεια του προσωπικού, των πελατών και άλλων. Αυτό περιλαμβάνει την κοινοποίηση των πληροφοριών σας με τους δικηγόρους μας, τους τεχνικούς συμβούλους, την επιβολή του νόμου και άλλους ρυθμιστικούς φορείς, όπου είναι απαραίτητο (βάσει των νόμιμων συμφερόντων μας ή για συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση).

6.2 Για ποιους λόγους θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας;

Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω, είτε:

 • Για την εκτέλεση του συμβολαίου σας μαζί μας και την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς.
 • Για να συμμορφωθούμε με μια νομική υποχρέωση που έχουμε.
 • Για τα νόμιμα συμφέροντά μας (εξηγούμε τι εννοούμε με αυτό παρακάτω).
 • Για να προστατεύσετε τα ζωτικά σας ενδιαφέροντα.
 • Με τη συγκατάθεσή σας.
 • Για τη δημιουργία, την άσκηση ή την υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.
 • Για λόγους σημαντικού δημοσίου συμφέροντος.

6.3 Τι εννοούμε με τα «νόμιμα συμφέροντα»;

Όπως προαναφέρθηκε, σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να επιδιώξουμε νόμιμα συμφέροντα των δικών μας ή τρίτων, αλλά υπό τον όρο ότι τα συμφέροντά σας και τα θεμελιώδη δικαιώματά σας δεν υπερισχύουν αυτών των συμφερόντων. Με τα «νόμιμα συμφέροντα» εννοούμε τα συμφέροντά μας στη διεξαγωγή και διαχείριση των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων και να διασφαλίσουμε ότι εγγυόμαστε την καλύτερη εξυπηρέτηση και εμπειρία για εσάς και τους πελάτες μας. Αυτό περιλαμβάνει:

 • Παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών.
 • Προσδιορισμός της αποτελεσματικότητας του ιστότοπου / εργαλείων / υπηρεσιών μας και βελτίωση της ασφάλειας και βελτιστοποίησης του δικτύου, των ιστότοπων και των υπηρεσιών μας.
 • Επιβεβαίωση πληροφοριών που μας παρέχετε σε βιογραφικό σημείωμα ή αίτηση, με αναφορά σε παλαιότερους εργοδότες ή / και διαθέσιμα στο κοινό προφίλ εργασίας ή επιχείρησης.
 • Εξατομίκευση, βελτίωση, τροποποίηση ή βελτίωση των υπηρεσιών και / ή των επικοινωνιών που σας παρέχουμε, όπως η αποστολή μάρκετινγκ και η εξυπηρέτησή σας με διαφημίσεις που είναι σχετικές και ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν. και / ή
 • Εντοπισμός, παρακολούθηση και πρόληψη απάτης ή άλλων παράνομων πράξεων και λειτουργία ασφαλούς και νόμιμης επιχείρησης.

Όπου χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για τα νόμιμα συμφέροντά μας, φροντίζουμε να λαμβάνουμε υπόψη τυχόν πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η χρήση σε εσάς. Τα νόμιμα συμφέροντά μας δεν παρακάμπτουν αυτόματα τα δικά σας και δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας εάν πιστεύουμε ότι τα συμφέροντά σας θα πρέπει να υπερισχύσουν των δικών μας, εκτός εάν έχουμε άλλους λόγους να το πράξουμε (όπως όταν έχουμε τη συγκατάθεσή σας ή έχουμε νομική υποχρέωση να χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες σας με αυτόν τον τρόπο). Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με την επεξεργασία μας, ανατρέξτε στις λεπτομέρειες της ενότητας “ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ” παρακάτω.

Όπως περιγράφουμε παρακάτω στην ενότητα “ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ”, έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στη χρήση των πληροφοριών σας για τα νόμιμα συμφέροντά μας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η αντίρρησή σας σε αυτό το είδος επεξεργασίας μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά μας να εκτελούμε τις εργασίες που έχουμε αναφέρει παραπάνω.

7. ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

7.1 Σε σχέση με τους σκοπούς και για τους νόμιμους λόγους που περιγράφονται παραπάνω, κοινοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με τα ακόλουθα τρίτα μέρη:

 • Προμηθευτές τρίτων με τους οποίους συνεργαζόμαστε για την παροχή της κράτησής σας και των άλλων υπηρεσιών μας σε εσάς. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους προμηθευτές που μας παρέχουν υπηρεσίες σε σχέση με την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς. Αυτό περιλαμβάνει για παράδειγμα: αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικούς πράκτορες, εταιρείες μεταφορών, παρόχους εκδρομών, αρχές αεροδρομίου, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, πρακτορεία διαχείρισης εδάφους και εταιρείες κρουαζιέρας.
 • Άλλοι τρίτοι προμηθευτές με τους οποίους συνεργαζόμαστε σχετικά με την επιχείρηση μας. Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με τρίτους προμηθευτές που μας παρέχουν υπηρεσίες σε σχέση με την επιχείρησή μας και την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς. Αυτό περιλαμβάνει για παράδειγμα: πρακτορεία μάρκετινγκ ή / και εταιρείες που εκτελούν τις καμπάνιες μάρκετινγκ, προγραμματιστές πληροφορικής, παρόχους υπηρεσιών και παρόχους φιλοξενίας, τρίτα μέρη που διαχειρίζονται προωθήσεις ή διαγωνισμούς που ενδέχεται να εκτελέσουμε, εταιρείες λογισμικού τρίτων που μας παρέχουν εφαρμογές βάση ετικετών, πάροχοι διαφημίσεων και δίκτυα, πράκτορες εδάφους, πάροχοι αναλυτικών στοιχείων ιστότοπου, πάροχοι ιατρικών υπηρεσιών και εταιρείες ελέγχου πιστωτικών καρτών.
 • Αεροδρόμια, έλεγχος μετανάστευσης / σύνορα ή / και άλλες κυβερνητικές αρχές. Οι περισσότεροι προορισμοί απαιτούν από τις αεροπορικές εταιρείες, τις γραμμές κρουαζιέρας και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να παρέχουν “Προηγούμενες πληροφορίες επιβατών” σχετικά με εσάς στις αρχές συνόρων / μετανάστευσης της χώρας του ταξιδιωτικού σας προορισμού. Οι πληροφορίες επιβατών εκ των προτέρων περιλαμβάνουν τις βασικές πληροφορίες που περιέχονται στο διαβατήριό σας, τις οποίες θα πρέπει να παρουσιάσετε κατά την άφιξή σας. Επιπλέον, οι νόμοι σε ορισμένους προορισμούς στο δρομολόγιό σας, όπως οι ΗΠΑ και οι χώρες στις οποίες μπορεί να ταξιδέψετε, απαιτούν από τις αεροπορικές εταιρείες να παρέχουν ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες εκ των προτέρων σχετικά με εσάς και τις ταξιδιωτικές σας ρυθμίσεις. Θα παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες όπου απαιτείται να το πράξουμε.
 • Τρίτοι για μάρκετινγκ. Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με οποιοδήποτε επιλεγμένο τρίτο μέρος με το οποίο συναινείτε στην κοινή χρήση των πληροφοριών σας για σκοπούς μάρκετινγκ.
 • Ρυθμιστικές αρχές και κυβερνητικοί φορείς. Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με ρυθμιστικές αρχές, κυβερνητικούς φορείς και άλλες αρχές που ενεργούν ως επεξεργαστές ή από κοινού ελεγκτές με έδρα την Ελλάδα, οι οποίοι απαιτούν αναφορά δραστηριοτήτων επεξεργασίας σε ορισμένες περιπτώσεις.
 • Δικαστήρια ή σύμβουλοι. Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με άλλα τρίτα μέρη (συμπεριλαμβανομένων νομικών, λογιστών ή άλλων συμβούλων, ρυθμιστικών αρχών, δικαστηρίων και κυβερνητικών υπηρεσιών) όπου είναι απαραίτητο για να μας επιτρέψουν να επιβάλουμε τα νομικά μας δικαιώματα ή να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια των υπαλλήλων μας ή όπου τέτοια αποκάλυψη μπορεί να επιτρέπεται ή απαιτείται από το νόμο.
 • Τρίτα μέρη που είναι διάδοχοι της επιχείρησης. Τα στοιχεία σας ενδέχεται να αποκαλυφθούν σε οποιονδήποτε διάδοχο της επιχείρησής μας, σε περίπτωση αναδιοργάνωσης, συγχώνευσης ή πώλησης, για χρήση από τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Όπου κοινοποιούμε τις πληροφορίες σας σε τρίτα μέρη, θα απαιτήσουμε από αυτούς να διατηρήσουν την κατάλληλη ασφάλεια για να προστατεύσουν τις πληροφορίες σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή επεξεργασία, εκτός εάν δεν έχουμε τη δυνατότητα να το πράξουμε (για παράδειγμα, όταν κοινοποιούμε πληροφορίες με συνοριακούς οργανισμούς ή αρχές επιβολή του νόμου).

8. ΕΜΠΟΡΙΑ

8.1 Πότε θα επικοινωνούμε μαζί σας

Θα σας ενημερώσουμε για τις πιο πρόσφατες διαδρομές, προσφορές, συνεργασίες, πωλήσεις, προωθήσεις, διαγωνισμούς (ή αυτούς των συνεργατών μας, όπως άλλα μέλη της Velonis Holidays που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν / σχετίζονται με εσάς εάν έχετε δηλώσει να λαμβάνετε ανακοινώσεις μάρκετινγκ από εμάς:

 • Αγορασμένες υπηρεσίες, όπως διακοπές από εμάς και δεν μας έχουν πει ότι δεν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. ή
 • Πραγματοποιήσατε εγγραφή για να λαμβάνετε ανακοινώσεις μάρκετινγκ από εμάς και δεν μας έχετε πει αργότερα ότι δεν θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί μας.

8.2 Εξαίρεση ή ανάκληση της συγκατάθεσής σας σε σχέση με το μάρκετινγκ

 • Εάν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε νέα από εμάς, μπορείτε να εξαιρεθείτε ή να διαγραφείτε από:
  Ακολουθώντας το σύνδεσμο “κατάργηση εγγραφής” που περιέχεται σε οποιεσδήποτε ηλεκτρονικό μήνυμα μάρκετινγκ που λαμβάνετε από εμάς.
 • Στείλτε μας email στο info@velonisholidays.gr
 • Αν επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες στην ενότητα “ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ” παραπάνω.

8.3 Τρίτοι και μάρκετινγκ

Ενδέχεται να βασιστούμε σε τρίτα μέρη για να μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε τις επικοινωνίες μάρκετινγκ, αλλά δεν θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους για σκοπούς μάρκετινγκ, εκτός εάν συμφωνείτε να το πράξουμε.

9. Ο ιστότοπος, η εφαρμογή και τα cookies μας

9.1 Τι συλλέγουμε όταν αλληλεπιδράτε με τους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, οι περισσότεροι ιστότοποι και εφαρμογές συλλέγουν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες σε αρχεία καταγραφής σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε μαζί τους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη διεύθυνση IP σας, τη γεωγραφική θέση, τις πληροφορίες συσκευής (όπως το μοντέλο υλικού σας, πληροφορίες δικτύου κινητής τηλεφωνίας, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευών) τύπος προγράμματος περιήγησης, πηγή παραπομπής, διάρκεια επίσκεψης στον ιστότοπο ή την εφαρμογή, αριθμός προβολών σελίδας, ερωτήματα αναζήτησης που δημιουργείτε και παρόμοιες πληροφορίες.
Αυτές οι πληροφορίες θα συλλεχθούν από εμάς ή από τρίτο πάροχο υπηρεσιών ανάλυσης ιστότοπων και θα συλλεχθούν χρησιμοποιώντας cookies.
Όπως περιγράψαμε παραπάνω, χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να αποθηκεύσουμε τις ρυθμίσεις σας, όπως τις τελευταίες διακοπές που αναζητήσατε, ώστε να μπορείτε να τις βρείτε εύκολα τη δεύτερη φορά, να σας δώσει πρόσβαση σε περισσότερες εξαιρετικές δυνατότητες στον ιστότοπό μας, να βελτιώσετε τη λειτουργικότητά μας και υπηρεσίες, εκτέλεση διαγνωστικών, ανάλυση τάσεων, παρακολούθηση κινήσεων επισκεπτών, συλλογή γενικών δημογραφικών πληροφοριών και εξατομίκευση των υπηρεσιών μας.

9.2 Τι εννοούμε με τα «cookies»;

Τα cookies είναι μικρές ποσότητες πληροφοριών με τη μορφή αρχείων κειμένου που αποθηκεύουμε στη συσκευή που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στον ιστότοπό μας ή στις επικοινωνίες μάρκετινγκ. Τα cookies μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε τη χρήση των υπηρεσιών μας από εσάς και να τις βελτιώνουμε. Για παράδειγμα, ένα προσωρινό cookie χρησιμοποιείται επίσης για την παρακολούθηση της “περιόδου σύνδεσης”. Χωρίς αυτό το προσωρινό cookie δεν θα μπορείτε να αγοράσετε διακοπές ή άλλες υπηρεσίες μέσω του ιστότοπού μας.

Χρησιμοποιούμε επίσης cookies για σκοπούς ανάλυσης ιστότοπων και για να παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες αλληλεπιδρούν και λαμβάνουν τις επικοινωνίες μάρκετινγκ (για παράδειγμα, εάν ανοίξετε την επικοινωνία μάρκετινγκ ή / και αν κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε από τις προσφορές μας). Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη συνάφεια και τον τόνο των μελλοντικών επικοινωνιών μας για να διασφαλίσουμε ότι σας εξυπηρετούμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Εάν δεν θέλετε να εγκατασταθούν cookies στη συσκευή σας, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας και να απορρίψετε τα cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόρριψης των cookies χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας στο Διαδίκτυο, συμβουλευτείτε την ενότητα «Βοήθεια» του προγράμματος περιήγησης στο Διαδίκτυο ή επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.aboutcookies.org. Λάβετε υπόψη ότι εάν ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Διαδίκτυο να απορρίπτει τα cookie, ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπου.

Για λεπτομέρειες σχετικά με όλα τα cookies που χρησιμοποιούμε και τους σκοπούς που τα χρησιμοποιούμε, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.velonisholidays.gr/cookies.

10. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

10.1 Επισκόπηση των δικαιωμάτων σας

Έχετε συγκεκριμένα δικαιώματα σχετικά με τις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς, όπως:
Το δικαίωμα ενημέρωσης για τους τρόπους με τους οποίους χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας, όπως επιδιώκουμε να κάνουμε σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.

 • Το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μην επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για σκοπούς μάρκετινγκ.
 • Το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς.
 • Το δικαίωμα να ζητήσουμε να διορθώσουμε ή να διορθώσουμε τυχόν πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς που είναι ξεπερασμένες ή εσφαλμένες.
 • Σε ορισμένες περιπτώσεις, το δικαίωμα να μας ζητήσετε να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε πληροφορίες για εσάς.
  Το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης που μας έχετε παράσχει για τη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων (ανατρέξτε στην παράγραφο 6.1 για να δείτε πότε βασίζουμε τη συγκατάθεσή σας).
 • Το δικαίωμα να αντιταχθούμε στη χρήση των πληροφοριών σας βάσει των νόμιμων συμφερόντων μας (βλ. Παράγραφο 6 παραπάνω για να δείτε πότε βασίζουμε τα νόμιμα συμφέροντά μας) (ή εκείνα τρίτων) και υπάρχει κάτι σχετικά με τη συγκεκριμένη κατάστασή σας που κάνει θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία σε αυτόν τον λόγο.
 • Το δικαίωμα λήψης αντιγράφου οποιωνδήποτε πληροφοριών που έχουμε σχετικά με εσάς (ή ζητάμε να μεταφέρουμε αυτές τις πληροφορίες σε άλλον πάροχο υπηρεσιών) σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη, αναγνώσιμη μηχανική-μορφή, σε ορισμένες περιπτώσεις, και
 • Το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας για εμάς στο Γραφείο Επιτρόπου Πληροφοριών στην αρμόδια αρχή της χώρα εργασίας ή κατοικίας σας.

Λάβετε υπόψη ότι διατηρούμε το δικαίωμα να διατηρήσουμε ορισμένες πληροφορίες για τη δική μας τήρηση αρχείων (για παράδειγμα, για να διασφαλίσουμε ότι δεν λαμβάνετε ανακοινώσεις μάρκετινγκ που έχετε επιλέξει να μην λάβετε) και να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας από τυχόν αξιώσεις. Ίσως χρειαστεί επίσης να επικοινωνήσουμε με σας σχετικά με τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε ακόμη και όταν έχετε ζητήσει να μην λαμβάνετε ανακοινώσεις μάρκετινγκ.

10.2 Το δικαίωμα να μας ζητήσετε να περιορίσουμε ή να σταματήσουμε την επεξεργασία ή τη διαγραφή των πληροφοριών που έχουμε σχετικά με εσάς σε ορισμένες περιπτώσεις.

10.3 Πώς να ασκήσετε τα δικαιώματά σας

Επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες στην παραπάνω ενότητα “ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ” ή επιλέγοντας τα κατάλληλα πλαίσια σε φόρμες που χρησιμοποιούμε για τη συλλογή των πληροφοριών σας ή για να μας πείτε ότι δεν θέλετε να συμμετάσχετε στο μάρκετινγκ .

Ενημέρωση των δικών σας στοιχείων. Εναλλακτικά, εάν προτιμάτε να μην επικοινωνήσετε μαζί μας, ίσως μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ανάλογα με τη φύση του αιτήματός σας. Για παράδειγμα:

1. Μπορείτε να ενημερώσετε τα στοιχεία που έχουμε για εσάς, πραγματοποιώντας είσοδο στην κράτησή σας μέσω της καρτέλας “Διαχείριση της κράτησής σας” στον ιστότοπό μας και ακολουθώντας τις οδηγίες για να επεξεργαστείτε τα στοιχεία σας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να αλλάξετε τις λεπτομέρειες της κράτησής σας.
2. Εάν θέλετε να καταργήσετε τις πληροφορίες σας από τις λίστες κυκλοφορίας μάρκετινγκ, οι οποίες περιλαμβάνουν τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ, μπορείτε να διαγραφείτε κάνοντας κύλιση στο κάτω μέρος του μηνύματος και κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο «κατάργηση εγγραφής».
3. Θα συμμορφωθούμε με τα αιτήματά σας, εκτός εάν έχουμε νόμιμο λόγο να μην το πράξουμε.

10.4 Τι χρειαζόμαστε από εσάς για να επεξεργαστούμε τα αιτήματα σας

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να χρειαστεί να παρέχετε πρόσθετες πληροφορίες (όπως για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας ή / και για να επιβεβαιώσετε ποιες πληροφορίες που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση) προκειμένου να επεξεργαστούμε το αίτημά σας.

11. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

11.1 Οι πάροχοι υπηρεσιών και οι προμηθευτές μας

Βρισκόμαστε στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ). Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς θα αποστέλλονται και θα τηρούνται από εμάς σε χώρες εκτός του ΕΟΧ όπου συνεργαζόμαστε με προμηθευτές και παρόχους υπηρεσιών που είτε εδρεύουν εκτός του ΕΟΧ είτε διαθέτουν διακομιστές με έδρα εκτός του ΕΟΧ. Χώρες εκτός του ΕΟΧ προστατεύουν τις πληροφορίες με διαφορετικό τρόπο, και έτσι όταν μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας σε προμηθευτές που εδρεύουν εκτός του ΕΟΧ, θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι προστατεύονται επαρκώς και χρησιμοποιούνται σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιορίζεται στο να βασίζεσαι σε οποιεσδήποτε κατάλληλες λύσεις διασυνοριακής μεταφοράς, όπως οι τυπικές συμβατικές ρήτρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή το πλαίσιο ασπίδας προστασίας προσωπικών δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ.

11.2 Ζητήστε μας τις πληροφορίες σας

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας στην κορυφή αυτής της Σημείωσης Απορρήτου, εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον συγκεκριμένο μηχανισμό που χρησιμοποιούμε κατά τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων από τον ΕΟΧ.

11.3 Περιοχές προορισμού

Όπως περιγράφουμε παραπάνω, σε ορισμένες περιπτώσεις, απαιτείται να κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με εσάς με τη μετανάστευση ή άλλες κυβερνητικές αρχές προτού μπορέσουμε να σας παραδώσουμε στον προορισμό σας.

12. ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

12.1 Τα μέτρα ασφαλείας μας

Προσπαθούμε να παρακολουθούμε διαρκώς τις πρακτικές ασφαλείας μας για να διασφαλίσουμε ότι διατηρούμε τις πληροφορίες σας όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς. Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία διαφορετικών τεχνικών και επιχειρησιακών μέτρων ασφαλείας για την προστασία των πληροφοριών σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή παράνομη χρήση. Για παράδειγμα εμείς:

 • Διασφάλιση της φυσικής ασφάλειας των γραφείων, των αποθηκών μας και άλλων ιστότοπων.
 • Διασφάλιση της φυσικής και ψηφιακής ασφάλειας του εξοπλισμού, των συσκευών και των συστημάτων μας, επιβάλλοντας την κατάλληλη προστασία με κωδικό πρόσβασης, κρυπτογράφηση και περιορισμούς πρόσβασης.
 • Εξασφαλίζουμε κατάλληλους ελέγχους πρόσβασης, έτσι ώστε η πρόσβαση στις πληροφορίες σας να παρέχεται μόνο σε εκείνους που πρέπει να τις χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.
 • Πραγματοποιούμε τακτικές δοκιμές διείσδυσης των συστημάτων μας και κριτικές τρίτων για το λογισμικό μας. και
 • Διατηρούμε εσωτερικές πολιτικές και παρέχουμε εκπαίδευση προστασίας δεδομένων και εμπιστευτικότητας για να βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι μας κατανοούν επίσης τις ευθύνες τους στη φροντίδα των πληροφοριών σας και δεσμεύονται να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για την επιβολή αυτών των ευθυνών.

12.2 Πώς μπορείτε να βοηθήσετε στη διασφάλιση της ασφάλειας των πληροφοριών σας

Μπορείτε επίσης να συμβάλλετε στη διατήρηση της ασφάλειας των πληροφοριών σας. Ακολουθούν μερικά χρήσιμα σημεία εκκίνησης:

 • Επιλέξτε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης και αλλάξτε τους τακτικά.
 • Κρατήστε εμπιστευτικές τις αναφορές και τους κωδικούς πρόσβασης της κράτησής σας και αποφύγετε την κοινή χρήση τους με οποιονδήποτε άλλο ή τη χρήση του κωδικού πρόσβασής σας για πολλούς λογαριασμούς.
 • Αποσυνδεθείτε από τη “Διαχείριση της κράτησής μου” μετά από κάθε συνεδρία εάν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστο υπολογιστή.
  Ενημερώστε μας αμέσως εάν γνωρίζετε ή υποψιάζεστε ότι ο κωδικός πρόσβασής σας ή η αναφορά κράτησης έχει παραβιαστεί ή εάν κάποιος μπορεί να έχει αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας.
 • Διατηρήστε τις συσκευές σας προστατευμένες διασφαλίζοντας ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού σας συστήματος και διαθέτετε κατάλληλο λογισμικό προστασίας από ιούς, εάν ισχύει. και
 • Να είστε προσεκτικοί για τυχόν ψεύτικα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομίου. Τα email που στέλνουμε θα προέρχονται από [*] @ velonisholidays.gr.

12.3 Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους και πόρους

Ο ιστότοπός μας περιέχει περιεχόμενο και συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που διαχειρίζονται τρίτα μέρη που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Λάβετε υπόψη ότι δεν ελέγχουμε αυτούς τους ιστότοπους τρίτων μερών ή τα cookies που λειτουργούν τέτοια τρίτα μέρη και η παρούσα Πολιτική Απορρήτου δεν θα ισχύει για αυτούς. Φροντίστε να συμβουλευτείτε τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του σχετικού ιστότοπου τρίτων μερών για να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο αυτός ο ιστότοπος συλλέγει και χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σας και για να διαπιστώσετε εάν και για ποιους σκοπούς χρησιμοποιούν τα cookies.

13. ΓΙΑ ΤΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

Διατηρούμε τις πληροφορίες σας για όσο χρονικό διάστημα είναι λογικά απαραίτητο για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει από εμάς, να συμμορφωθούμε με οποιεσδήποτε νομικές υποχρεώσεις που απαιτούν από εμάς να διατηρήσουμε τις πληροφορίες ή για όσο απαιτούμε εύλογα για το νόμιμα συμφέροντα, όπως για παράδειγμα για τους σκοπούς της άσκησης των νομικών μας δικαιωμάτων ή της υπεράσπισης από αξιώσεις. Λειτουργούμε μια πολιτική διατήρησης δεδομένων και ψάχνουμε να βρούμε τρόπους για να μειώσουμε τον όγκο των πληροφοριών που διατηρούμε και το χρονικό διάστημα που χρειαζόμαστε για να τις διατηρήσουμε. Για παράδειγμα:

 • Προσπαθούμε να υιοθετήσουμε μια προσέγγιση χωρίς χαρτί όπου είναι δυνατόν και να καταστρέψουμε με ασφάλεια οποιαδήποτε αλληλογραφία χαρτιού που λαμβάνουμε σε τακτική βάση, εκτός εάν απαιτείται να τη διατηρήσουμε για αποδεικτικούς ή νομικούς σκοπούς.
 • Διατηρούμε μια λίστα καταστολής ατόμων που δεν επιθυμούν πλέον να επικοινωνήσουν μαζί μας επ ‘αόριστον. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να συμμορφωθούμε με τις επιθυμίες τους να μην επικοινωνήσουμε μαζί τους.
 • Διατηρούμε τυχόν ανεπιτυχείς βιογραφικές ή αιτήσεις εργασίας που λαμβάνουμε για περίοδο έως 2 ετών σε περίπτωση που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ταιριάζει σε άλλη ευκαιρία που θα είναι διαθέσιμη στο εγγύς μέλλον.

14. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

14.1 Αν έχετε δυσαρέσκειες

Εάν έχετε τυχόν σχόλια, ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το περιεχόμενο αυτής της Πολιτικής Απορρήτου ή τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες στην ενότητα “ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ” παραπάνω για να δείτε εάν μπορούμε να βοηθήσουμε στην επίλυση το ζήτημα στην πρώτη περίπτωση.
Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να θέλετε να υποβάλετε επίσημη καταγγελία ή έχετε ανησυχίες σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τα δικαιώματα πληροφόρησης.

Μπορείτε να καταχωρίσετε τις ανησυχίες σας στον ιστότοπο dpa.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 20 Σεπτεμβρίου 2020