Ποιοι Είμαστε και τι Προσφέρουμε?

Το Ταξιδιωτικό Γραφείο «VELONIS HOLIDAYS» προσφέρει, εδώ και τρεις δεκαετίες, στους πολίτες της Κατερίνης και της Πιερίας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα του ταξιδιού και του τουρισμού.

velonis_grafeio

Οι Υπηρεσίες μας

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται σε ταξίδια τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό και σε όλες τις παράλληλες ενέργειες: έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων για το εσωτερικό και το εξωτερικό με όλες τις αεροπορικές εταιρείες, έκδοση ατμοπλοϊκών εισιτηρίων, πακέτα (αεροπορικά εισιτήρια και ταξίδια) για επαγγελματικά ταξίδια, διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια, κρατήσεις ξενοδοχείων, οργάνωση σχολικών και φοιτητικών εκδρομών, οργάνωση εκδρομών συλλόγων, σωματείων και συνδέσμων, οργάνωση ατομικών και γαμήλιων ταξιδιών από εξειδικευμένο προσωπικό του γραφείου μας.

Γιατί να μας προτιμήσετε?

Όλα αυτά τα χρόνια το Ταξιδιωτικό Γραφείο «VELONIS HOLIDAYS» παρακολουθεί τις εξελίξεις στον ταξιδιωτικό και τον τουριστικό κλάδο, εκσυγχρονίζεται και βελτιώνεται προσπαθώντας να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Φιλική & Προσωπική Εξυπηρέτηση

Σας οδηγούμε από την στιγμή που θα κάνετε μία αίτηση, ως την ημέρα της επιστροφής. Θέλουμε να γνωρίσουμε τον κάθε πελάτη και να κατανοήσουμε τις ανάγκες του. Αυτή η προσωπική προσέγγιση μας διαχωρίζει από τα υπόλοιπα γραφείο γενικού τουρισμού.

Είμαστε οι Ειδικοί

Όλοι στην Velonis Holidays ομάδα έχει ταξιδέψει επανειλημμένα σε Ελλάδα και Ευρώπη και έτσι γνωρίζουμε που θα προμηθευτούμε εισιτήρια, σε ποια ξενοδοχεία θα κάνουμε κράτηση ακόμα και σε σύντομο χρονικό διάστημα, και πως κυλίσουν όλα ομαλά στην διάρκεια τις εκδρομής.

Τι λένε για μας?

99% των πελατών προτείνουν την Velonis Holidays

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι προτεραιότητα για μας και δουλεύουμε ακούραστα ώστε να εξασφαλίσουμε μία εξαιρετική εκδρομή. Δεν υπάρχει καλύτερη επιβεβαίωση από το να ακούμε τα καλύτερα από πραγματικούς πελάτες.